Home

Over ons

Diensten

Contact

  Hypotheekadvies

Wat komt er kijken bij het kiezen van de juiste hypotheek? Ons stappenplan helpt u op weg.

Stap 1. In de eerste plaats kijkt een financieel adviseur naar uw wensen. Bij welke hypotheekvorm voelt u zich thuis en welke maandlast is acceptabel? Op basis daarvan krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen bedrag.

Stap 2.
Welk hypotheekbedrag is definitief nodig? Daar kijkt een van onze experts grondig naar. En vanzelfsprekend houdt hij daarbij niet alleen rekening met uw eigen vermogen maar ook met de kosten van een eventuele verbouwing.

Stap 3.
U kiest een hypotheekvorm, de rentevastperiode en de voorkeur voor de geldverstrekker. Uw toekomstplanning, studie van kinderen en pensionering bepalen mede uw keuze. En u mag dus van ons verwachten dat we hiervoor met u gaan zitten.

Stap 4.
U ontvangt een offerte die wij voor u controleren. Staat het juiste rentepercentage erin, de juiste rentevaste periode, de juiste hypotheekvorm? Kortom, is alles volledig in overeenstemming met wat u samen met uw adviseur hebt besproken?

Stap 5.
Is alles correct, dan volgt het ondertekenen van de offerte. Uw adviseur geeft opdracht voor de taxatie, regelt het contact met de bank en de notaris en maakt het dossier voor de geldverstrekker compleet.

Voor het kiezen van de juiste hypotheek wijzen wij u graag de weg.
Bel direct voor een afspraak (040) 29 01 349 of stuurt u ons een email info@prudentium.nl

 


Pensioenadvies

Een onbezorgd pensioen, daar moet u n iets voor doen

Eindelijk eens die verre reis maken, een camper kopen of een huis in Frankrijk zoeken? Daar is geld voor nodig. Hoewel een AOW-uitkering voor de meeste Nederlanders vanaf hun vijfenzestigste weggelegd is, is dit bedrag vaak niet toereikend. Wilt u na uw pensionering uw huidige levensstandaard kunnen voortzetten, dan is een goede pensioenvoorziening hard nodig.

U kunt uw inkomen voor de toekomst onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. Maar u kunt ook zelf sparen of beleggen om een kapitaal op te bouwen waaraan u straks een inkomen ontleent. Of u kiest voor een combinatie van die twee mogelijkheden? En ding is duidelijk: hoe eerder u begint, des te aantrekkelijker het resultaat. Om tot een goede beslissing te komen is een inventarisatie van uw huidige inkomen en uw uiteindelijke wensen van groot belang.
Een goed pensioen is maatwerk, waarbij uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen een grote rol spelen. Iedere situatie is immers uniek. De beste oplossing voor u dus ook.

Zet nu de juiste stap en overleg eens met onze specialisten. Wij kunnen u alles vertellen over AOW, lijfrentes en alles wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening.

Een onbezorgd pensioen? Wij wijzen u graag de weg.
Bel direct voor een afspraak (040) 29 01 349 of stuurt u ons een email info@prudentium.nl