• darkblurbg

ABN AMRO hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw ABN AMRO hypotheek oversluiten

U wilt uw ABN AMRO hypotheek oversluiten? Misschien heeft u meer hypotheek nodig omdat u een nieuwe woning heeft gekocht of u wilt profiteren van de huidige lage rentestand. Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die u helpt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Als u meer wilt weten over ABN AMRO hypotheek oversluiten dan nodigen wij u uit voor een een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Onze financieel adviseur zal willen weten bij welke hypotheekvorm u zich thuis voelt en welke maandlast acceptabel is. Op basis daarvan krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen bedrag. U heeft altijd persoonlijk contact met één vast contactpersoon. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal uitslepen voor u.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

ABN AMRO hypotheek oversluiten is maatwerk

Benieuwd naar het voordeel van het ABN AMRO hypotheek oversluiten? Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengen deze goed in kaart. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Voor ons is ieder project volledig maatwerk. Onze expert kijkt grondig naar het hypotheekbedrag dat definitief nodig is. Hierbij houdt hij rekening met uw eigen vermogen en de kosten voor een eventuele verbouwing. Uw adviseur maakt samen met u een financiële toekomstplanning waarbij bijvoorbeeld gekeken wordt naar de studie van de kinderen en uw pensionering. Heeft u voorkeur voor een geldverstrekker? U wilt bij ABN AMRO hypotheek oversluiten? Wij vergelijken alle banken en zijn hierdoor maximaal onafhankelijk. Als uw adviseur alle benodigde documenten heeft gaat hij uw hypotheek aanvragen. Wanneer de gekozen hypotheekverstrekker akkoord gaat ontvangt u de hypotheekofferte. Deze offerte wordt door ons grondig gecontroleerd. Wij kijken of alles in overeenstemming is met wat wij met u besproken hebben.

Ook advies voor verzekeringen en pensioenen

Als u akkoord gaat met de offerte dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en krijgt u een volledig veilige begeleiding. Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Ook daarna zijn wij er voor u! U krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. Wij zijn niet alleen specialist in hypotheek advies maar u kunt ook bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en premies door onze onafhankelijke status. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat u de hypotheek krijgt die bij u past!