• darkblurbg

Aflossen aflossingsvrije hypotheek

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Aflossen aflossingsvrije hypotheek berekenen

Heeft u een aflossingsvrije hypotheek maar wilt u toch aflossen aflossingsvrije hypotheek? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw aflossingsvrije hypotheek wilt aflossen. Komt de einddatum van uw hypotheek in zicht? Sluit uw hypotheek niet meer aan bij uw wensen of financiële toekomst? Of wilt u weten wat het netto voordeel is bij het aflossen aflossingsvrije hypotheek? Wat de reden ook is, bij Prudentium Adviesgroep bent u aan het juiste adres voor een deskundig advies. Wij zijn een onafhankelijke partij die u helpt bij het aflossen van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw aflossingsvrije hypotheek geheel of deels af te lossen dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Onze financieel adviseur besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengt deze goed in kaart. U heeft altijd persoonlijk contact met één vast contactpersoon. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal uitslepen voor u.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Aflossen aflossingsvrije hypotheek: wel of niet doen?

Het aflossen aflossingsvrije hypotheek: moet u dat wel of niet doen? En wat is het voordeel van het aflossen aflossingsvrije hypotheek? Uw wensen en uw omstandigheden vormen het uitgangspunt van ons advies. Voor ons is ieder project volledig maatwerk. Onze adviseur kan u precies vertellen wat in uw situatie verstandig is. Aflossingsvrij betekent niet dat u tijdens de looptijd niet mag aflossen. U kunt altijd een deel aflossen, bij elke hypotheekverstrekkers is de hoogte van dat bedrag anders. Boven een bepaald bedrag zult daarvoor een vergoeding moeten betalen. Aan het einde van de looptijd kunt u probleemloos aflossen aflossingsvrije hypotheek. De einddatum van een aflossingsvrije hypotheek kan een probleem zijn als u de hypotheek wilt verlengen in plaats van aflossen omdat u niet over het vereiste kapitaal beschikt. Door de jaren heen zijn de leenregels steeds strenger geworden en de geldverstrekker kijkt kritisch of er op dat moment wel voldoende inkomen is om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Prudentium Adviesgroep bekijkt zorgvuldig wat voor u de beste optie is.

Persoonlijk advies op maat

Als u akkoord gaat met ons voorstel dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en krijgt u een volledig veilige begeleiding. Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling. Ook daarna zijn wij er voor u! U krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. Wij zijn niet alleen specialist in hypotheekadvies maar u kunt bij ons ook terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en premies door onze onafhankelijke status. Bij ons bent u verzekerd van een deskundig en persoonlijk advies!