• darkblurbg

Aflossen hypotheek Rabobank

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Aflossen hypotheek Rabobank berekenen

Wilt u aflossen hypotheek Rabobank en heeft u hierbij deskundig advies nodig? Dan bent u bij Prudentium Adviesgroep aan het juiste adres. Wij zijn een onafhankelijke partij die u helpt bij het aflossen of oversluiten van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Samen met u gaan wij kijken of aflossen hypotheek Rabobank voor u voordelig is. Daarvoor vindt er eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek plaats. Tegenwoordig levert aflossen meer op dan sparen. De spaarrente is al jaren bedroevend laag en een groot spaarsaldo kan na aftrek van vermogensrendementsheffing zelfs een negatief rendement opleveren. Dan is het beter om uw spaargeld in te zetten als extra aflossing en zo te besparen op de maandlasten. Ook kan de aflossing van uw hypotheek belastingvoordeel opleveren. Het nadeel is echter dat uw spaargeld niet meer vrij beschikbaar is. Het is belangrijk dat u alleen aflost met het spaargeld dat u kunt missen. De mogelijkheid bestaat ook dat u aflossen hypotheek Rabobank wilt omdat u uw huis verkoopt. Aflossen is verplicht als u van een koopwoning naar een huurwoning gaat. Als u een andere woning koopt dan kunt u een nieuwe hypotheek afsluiten.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Aflossen hypotheek Rabobank: wat zijn de voor- en nadelen?

Wilt u berekenen wat de voordelen en nadelen zijn van het aflossen hypotheek Rabobank? Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengen deze goed in kaart. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Voor ons is ieder project volledig maatwerk. Onze adviseur kan u precies vertellen wat in uw situatie verstandig is. Hij zet alles voor u op een rijtje, want aan vervroegd aflossen hypotheek Rabobank zijn kosten verbonden. Ook voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek kunt u deskundig advies krijgen. Uw adviseur maakt dan samen met u een financiële toekomstplanning waarbij grondig gekeken wordt naar het hypotheekbedrag dat definitief nodig is. Wij vergelijken alle banken en zijn hierdoor maximaal onafhankelijk. U kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal uitslepen voor u.

Persoonlijke begeleiding bij aflossen hypotheek Rabobank

Als u akkoord gaat met ons voorstel dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en krijgt u een volledig veilige begeleiding. Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling bij aflossen en oversluiten van uw hypotheek. Ook daarna zijn wij er voor u! U krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. Wij zijn niet alleen specialist in hypotheekadvies maar u kunt ook bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en premies door onze onafhankelijke status. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies!