• darkblurbg

Allianz hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw Allianz hypotheek oversluiten

Wilt u uw Allianz hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een financiële adviesorganisatie die onafhankelijk is en vertegenwoordigd wordt door SEH-erkende adviseurs in elke regio. Wij bemiddelen en adviseren voor verzekeraars en banken. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen we het aanbod van alle banken vergelijken en daardoor altijd tot de beste deal voor u komen. Voor het oversluiten en aflossen van uw hypotheek bieden wij u graag onze hulp en advies. En als dit traject eenmaal is afgerond, kunt u daarna levenslang op ons rekenen, voor wat betreft de financiële nazorg op al onze producten. Als u van plan bent uw Allianz hypotheek oversluiten, maakt u een uitstekende keuze door voor de Prudentium Adviesgroep te kiezen. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring en onze begeleiding is uiteraard uitermate professioneel. Wij leveren maatwerk omdat wij weten dat elke situatie uniek is. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling en volledig veilige begeleiding. En u zult binnen ons bedrijf slechts contact hebben met één vaste persoon; hoe prettig is dat!


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Allianz hypotheek oversluiten is maatwerk

U wilt uw Allianz hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die hulp biedt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Wellicht wilt u gebruik maken van de lage rentestand die er momenteel is? Of misschien heeft u een hogere hypotheek nodig omdat u van plan bent over te gaan tot de koop van een andere woning? Wij werken met SEH-erkende adviseurs door het hele land en zijn officieel hypotheekadviseur. Tijdens een vrijblijvend, oriënterend gesprek geven wij u graag professioneel advies om u meer informatie te geven over Allianz hypotheek oversluiten. Onze financieel adviseur zal vragen welke maandlasten voor u acceptabel zijn en bij welke hypotheekvorm u zich prettig voelt. Dit gebruiken wij om te adviseren over het maximaal te lenen bedrag.

Allianz hypotheek oversluiten met financiële nazorg

Onze financieel adviseur gaat natuurlijk uit van uw persoonlijke situatie voor het maken van onze berekeningen voor het Allianz hypotheek oversluiten. Bij elk gezin zijn de omstandigheden immers anders en dat weten wij! We nemen bijvoorbeeld de studieplannen van uw kinderen en uw pensionering in ogenschouw en vervolgens berekenen we alles tot in detail om tot een scherpe offerte te komen. Als u akkoord gaat met ons aanbod, gaat onze adviseur over tot het daadwerkelijk oversluiten van uw Allianz hypotheek. Als de hypotheekverstrekker eveneens zijn goedkeuring geeft, volgt een hypotheekofferte. Wij controleren deze offerte dan zorgvuldig op alle besproken details, zoals bijvoorbeeld hypotheekvorm en rentevastperiode. Wij staan voor u klaar gedurende het hele traject en zelfs daarna. Bij de Prudentium Adviesgroep kunt u rekenen op een objectief, deskundig en persoonlijk advies!