• darkblurbg

BLG hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw BLG hypotheek oversluiten

U wilt uw BLG hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een financiële adviesorganisatie die onafhankelijk is en wordt vertegenwoordigd door SEH-erkende adviseurs in elke regio in Nederland. Wij bemiddelen en adviseren voor zowel verzekeraars als banken. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen we altijd tot de beste deal voor u komen door het aanbod van alle banken te vergelijken. Voor het oversluiten of aflossen van uw hypotheek bieden wij graag onze hulp en advies. En als dit traject afgerond is, kunt u ook daarna levenslang op ons rekenen voor de financiële nazorg voor wat betreft al onze producten. Als u het idee heeft opgevat uw BLG hypotheek oversluiten, maakt u een uitstekende keuze door voor de Prudentium Adviesgroep te kiezen. Wij kunnen bogen op ruim 15 jaar ervaring en onze begeleiding is uiteraard uitermate professioneel. Wij leveren maatwerk omdat wij weten dat elke situatie, en dus ook de uwe, uniek is. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling en volledig veilige begeleiding; binnen ons bedrijf zult u slechts met één vaste persoon contact hebben.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

BLG hypotheek oversluiten is maatwerk

U wilt uw BLG hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die u helpt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Misschien wilt u profiteren van de lage rentestand die er momenteel is? Of wellicht heeft u een hogere hypotheek nodig omdat u van plan bent een andere woning te gaan kopen. Tijdens een oriënterend, vrijblijvend gesprek geven wij u graag professioneel advies als u meer wilt weten over BLG hypotheek oversluiten. Onze adviseur zal willen weten welke maandlast voor u acceptabel is en bij welke hypotheekvorm u zich prettig voelt. Dit gebruiken wij om het maximaal te lenen bedrag te bepalen. De Prudentium Adviesgroep zal er alles aan doen altijd te komen tot de beste deal voor u.

BLG hypotheek oversluiten met financiële nazorg

Onze financieel adviseur gaat natuurlijk uit van uw persoonlijke situatie voor wat betreft het maken van onze berekeningen voor het BLG hypotheek oversluiten. Geen situatie is gelijk en dat weten wij! We nemen bijvoorbeeld studieplannen van uw kinderen en uw pensionering in ogenschouw en vervolgens berekenen we alles gedetailleerd om tot een scherpe offerte te komen. Als u zich kunt vinden in ons aanbod, gaat onze adviseur over tot het daadwerkelijk oversluiten van uw BLG hypotheek. Als de hypotheekverstrekker ook akkoord gaat, volgt een hypotheekofferte. Wij controleren vervolgens deze offerte zorgvuldig op alle besproken details, zoals bijvoorbeeld hypotheekvorm en rentevastperiode. Wij zijn er voor u! Wij zorgen voor het hele traject en zelfs daarna. Bij de Prudentium Adviesgroep bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies!