• darkblurbg

Florius hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw Florius hypotheek oversluiten

Wilt u weten wat de voorwaarden zijn voor Florius hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een allround financiële adviesorganisatie met SEH-erkende adviseurs in alle regio’s. Wij adviseren en bemiddelen voor alle grote banken en verzekeraars. Doordat we alle banken vergelijken, zijn we onafhankelijk en dit betekent dus altijd de beste deal voor u! Wij helpen met het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. De Prudentium Adviesgroep hanteert altijd scherpe tarieven en premies door onze onafhankelijke status. U zult van ons een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten krijgen. Als u uw Florius hypotheek oversluiten overweegt, kunt u rekenen op een snelle afwikkeling en volledig veilige begeleiding. Wij zorgen dat u altijd persoonlijk contact heeft met één vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies en zijn erkend als officiële hypotheekadviseur. Voor ons is ieder project volledig maatwerk.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Florius hypotheek oversluiten is maatwerk

U wilt uw Florius hypotheek oversluiten? Bij ons kunt u direct vrijblijvend online berekenen wat de kosten zijn voor het Florius hypotheek oversluiten. Misschien heeft u meer hypotheek nodig omdat u een nieuwe woning heeft gekocht of wilt u profiteren van de huidige lage rentestand. De Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die u helpt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. U kunt bij ons gratis online een indicatieve hypotheekberekening maken. Dan heeft u alvast een idee van wat er mogelijk is. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor een deskundig advies op maat.

Florius hypotheek oversluiten met financiële nazorg

Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengen deze goed in kaart. Uw wensen en omstandigheden voor het Florius hypotheek afsluiten vormen het uitgangspunt voor elk van onze berekeningen. Elk project is maatwerk! Onze financieel adviseur vertelt wat in uw situatie verstandig is. Hij rekent alles zorgvuldig voor u uit en komt vervolgens met een voorstel. In overleg maakt hij een financiële toekomstplanning, waarbij bijvoorbeeld ook gekeken wordt naar de studie van uw kinderen en uw pensionering. Als u akkoord gaat met het voorstel van onze adviseur, zal hij het Florius hypotheek oversluiten in gang gaan zetten. Wanneer de hypotheekverstrekker akkoord gaat, wordt een hypotheekofferte gemaakt, die wij grondig zullen controleren. Wij kijken of alles in overeenstemming is met wat wij met u besproken hebben. U kunt altijd op ons rekenen. De Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten en ook daarna: u krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. U kunt bij ons ook terecht voor advies over verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies!