• darkblurbg

Hypotheek oversluiten boeterente

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Wat is de hypotheek oversluiten boeterente?

Denkt u erover om uw hypotheek over te sluiten en wilt u advies over het berekenen van hypotheek oversluiten boeterente? Dan bent u bij de Prudentium Adviesgroep aan het juiste adres! De Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke financiële adviesorganisatie, met SEH-erkende adviseurs in alle regio’s. Doordat we alle banken en verzekeraars vergelijken, zijn we onafhankelijk en dit resulteert dus altijd in de beste deal voor u! Wij bieden hulp bij het oversluiten van uw hypotheek en kunnen u deskundig adviseren over de bijkomende boeterente. De kans is namelijk groot dat u boete moet betalen als u besluit om tussentijds uw hypotheek over te sluiten. De hoogte van deze boeterente bepaalt of oversluiten interessant kan zijn voor u. Samen met u gaan wij kijken wat de hoogte is van hypotheek oversluiten boeterente. De boeterente kan een drempel vormen om tijdens de rentevasteperiode een hypotheek over te gaan sluiten. Wij berekenen zorgvuldig de hoogte van de boete en het rentevoordeel dat het zou opleveren. Misschien is het mogelijk de boeterente mee te financieren bij de nieuwe hypotheek. Uw adviseur zoekt het allemaal tot in detail uit. U kunt erop vertrouwen dat wij er voor u altijd de beste deal uitslepen. Als u precies wilt weten waar u aan toe bent voor wat betreft hypotheek oversluiten boeterente dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Direct uw hypotheek oversluiten boeterente berekenen

Bereken direct uw hypotheek oversluiten boeterente en de mogelijke voordelen van het oversluiten van uw hypotheek. Wat is uw uiteindelijke voordeel als u uw hypotheek zou oversluiten en wat is de berekening voor de hypotheek oversluiten boeterente? Om maatwerk te leveren, nemen wij uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. Binnen de Prudentium Adviesgroep heeft u altijd te maken met een vast contactpersoon en deze kan u precies vertellen wat in uw situatie verstandig is. Hij zet alle mogelijkheden op een rijtje en maakt samen met u een financiële toekomstplanning, waarbij bijvoorbeeld ook gekeken wordt naar uw pensionering en de eventuele studie van uw kinderen. De Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U kunt bij ons vertrouwen op een snelle afwikkeling en een volledig veilige begeleiding.

Hypotheek oversluiten boeterente berekenen met financiële nazorg

Als u akkoord gaat met het voorstel van onze financieel adviseur voor wat betreft de berekende boeterente als u over zou sluiten, dan zullen wij zorg dragen voor een snelle afwikkeling van het daadwerkelijke oversluiten van de hypotheek zelf. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en bent u verzekerd van een volledig veilige begeleiding. De Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Ook daarna staan wij klaar voor u: u ontvangt levenslang een uitstekende financiële nazorg op alle producten. Wij zijn niet alleen specialist op het gebied van hypotheekadvies, maar u kunt bij ons ook terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Bij ons kunt u vertrouwen op een objectief, deskundig en persoonlijk advies!