• darkblurbg

Hypotheek oversluiten online berekenen

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Hypotheek oversluiten online berekenen

U wilt uw hypotheek oversluiten online berekenen? Benieuwd naar de boete en voordelen van het oversluiten van een hypotheek? Bij ons kunt u direct vrijblijvend online uw hypotheek oversluiten online berekenen. Misschien heeft u meer hypotheek nodig omdat u een nieuwe woning heeft gekocht of wilt u profiteren van de huidige lage rentestand. Prudentrium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die u helpt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. U kunt bij ons gratis online een indicatieve hypotheekberekening maken. Dan heeft u alvast een idee van wat er mogelijk is. Voor een deskundig advies op maat dat helemaal op uw situatie is afgestemd nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarbij wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U heeft altijd persoonlijk contact met één vast contactpersoon. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U kunt erop vertrouwen dat wij er voor u altijd de beste deal uitslepen.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Hypotheek oversluiten online berekenen is maatwerk

Direct de hypotheek oversluiten online berekenen? Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengen deze goed in kaart. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Voor ons is ieder project volledig maatwerk. Onze adviseur kan u precies vertellen wat in uw situatie verstandig is. Hij rekent alles zorgvuldig voor u uit en komt met een voorstel. Samen met u maakt hij een financiële toekomstplanning waarbij bijvoorbeeld ook gekeken wordt naar de studie van uw kinderen en uw pensionering. Heeft u voorkeur voor een geldverstrekker? Wij vergelijken alle banken en zijn hierdoor maximaal onafhankelijk. Door onze onafhankelijke status kunnen wij altijd scherpe tarieven en premies bieden. Als u akkoord gaat met het voorstel van de financieel adviseur gaat hij het oversluiten van uw hypotheek in gang zetten. Wanneer de gekozen hypotheekverstrekker akkoord gaat ontvangt u de hypotheekofferte. Deze offerte wordt door ons grondig gecontroleerd. Wij kijken of alles in overeenstemming is met wat wij met u besproken hebben.

Snelle afwikkeling bij het oversluiten van uw hypotheek

Als u akkoord gaat met de offerte dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling van hypotheek oversluiten online berekenen. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en krijgt u een volledig veilige begeleiding. Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Ook daarna zijn wij er voor u! U krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. U kunt bij ons ook terecht voor advies over verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies!