• darkblurbg

Hypotheek overzetten kosten berekenen

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Hypotheek overzetten kosten berekenen

Denkt u erover om uw hypotheek over te zetten en wilt u advies over hypotheek overzetten kosten? Wilt u profiteren van de huidige lage rentestand of heeft u meer hypotheek nodig? Daar zijn dan wel kosten aan verbonden. De kans is groot dat u boete moet betalen als u besluit om tussentijds uw hypotheek over te zetten. De hoogte van de boete bepaalt in belangrijke mate of overzetten voordeel biedt. Prudentium Adviesgroep kan u hierover deskundig adviseren. Wij zijn een onafhankelijke partij die u helpt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Samen met u gaan wij kijken wat de hypotheek overzetten kosten zijn. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Als u meer wilt weten over hypotheek overzetten kosten dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. De kosten om een hypotheek over te zetten zijn van verschillende factoren afhankelijk. Uw financieel adviseur weet daar alles van. Als u wilt profiteren van de lage rentestand geldt dat de kosten vooraf gaan aan de besparing. Onze financieel adviseur maakt een nauwkeurige berekening en u kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal uitslepen voor u!


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Hypotheek overzetten kosten is maatwerk

Benieuwd naar de hypotheek overzetten kosten, boete en voordelen? Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengen deze goed in kaart bij het berekenen van uw hypotheek overzetten kosten. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Voor ons is elk project volledig maatwerk. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U heeft altijd te maken met één vast contactpersoon. Hij zet alles voor u op een rijtje en maakt samen met u een financiële toekomstplanning. Wij vergelijken alle banken en zijn hierdoor maximaal onafhankelijk. Door onze onafhankelijke status kunnen wij altijd scherpe tarieven en premies bieden.

Hypotheek overzetten kosten met financiële nazorg

Als u akkoord gaat met het voorstel van onze financieel adviseur dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling van hypotheek overzetten kosten. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en krijgt u een volledig veilige begeleiding. Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Ook daarna zijn wij er voor u! U krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. Wij zijn niet alleen specialist in hypotheekadvies, maar u kunt bij ons ook terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies!