• darkblurbg

Kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek berekenen

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek berekenen

Direct de baten en kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek berekenen? Heeft u een aflossingsvrije hypotheek en wilt u deze oversluiten? Komt de einddatum van uw hypotheek in zicht? Sluit uw hypotheek niet meer aan bij uw wensen of financiële toekomst? Wilt u profiteren van de huidige lage rentestand? Wat de reden ook is, Bij Prudentium Adviesgroep bent u aan het juiste adres voor een deskundig advies. Onze financieel adviseur gaat nauwkeurig voor u uitzoeken wat de kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek zijn. U kunt rekenen op een deskundig advies. Wij zijn een onafhankelijke partij die u helpt bij het aflossen van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw aflossingsvrije hypotheek over te sluiten dan is er eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Onze financieel adviseur besteedt veel aandacht aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengt deze goed in kaart. U heeft altijd persoonlijk contact met één vast contactpersoon. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal uitslepen voor u.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Advies kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek is maatwerk

Direct de kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek berekenen? Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van ons advies. Voor ons is ieder project volledig maatwerk. Onze adviseur kan precies voor u uitrekenen wat de kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek zijn. Als u tijdens de rentevaste periode uw hypotheek over wilt sluiten dan moet u boete betalen. Oversluiten kan voordeel opleveren als door een lagere rente de maandelijkse lasten lager worden. Het rentevoordeel weegt dan zwaarder dan de oversluitkosten. Onze adviseur zet alles voor u op een rijtje en kan u precies vertellen wat in uw situatie verstandig is. U heeft altijd contact met één vast contacptersoon. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. Wij vergelijken alle banken en zijn hierdoor maximaal onafhankelijk. Door onze onafhankelijke status hanteren wij altijd scherpe tarieven en premies.

Direct een berekening van de kosten oversluiten aflossingsvrije hypotheek

Als u akkoord gaat met het voorstel van de financieel adviseur dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en krijgt u een volledig veilige begeleiding. Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Ook daarna zijn wij er voor u! U krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. Wij zijn niet alleen specialist in hypotheekadvies, maar u kunt bij ons ook terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en premies door onze onafhankelijke status. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies.