• darkblurbg

Munt hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw Munt hypotheek oversluiten

Wilt u zich goed laten informeren over de voordelen en mogelijke gevolgen van het Munt hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een financiële adviesorganisatie, die landelijk wordt vertegenwoordigd door SEH-erkende adviseurs. Wij adviseren en bemiddelen voor alle grote partijen: zowel voor verzekeraars als voor banken. Wij zijn totaal onafhankelijk. We kunnen dus altijd tot de beste deal komen omdat we een vergelijking maken tussen het aanbod van alle banken. Door onze onafhankelijke status bieden we u scherpe premies en tarieven. Wij van de Prudentium Adviesgroep helpen en adviseren u graag met de aflossing of oversluiting van uw hypotheek. En daarna bieden we u een leven lang financiële nazorg voor al onze producten. Als u uw Munt hypotheek oversluiten van plan bent, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een snelle afwikkeling. Wij begeleiden u professioneel, we kunnen bogen op ruim vijftien jaar ervaring. Wij weten dat elk project uniek is en daarom leveren we maatwerk. Binnen ons bedrijf zult u steeds te maken hebben met één vaste contactpersoon; hoe vertrouwd is dat!


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Munt hypotheek oversluiten is maatwerk

U wilt uw Munt hypotheek oversluiten? Misschien heeft u een hogere hypotheek nodig omdat u een nieuw huis heeft gekocht of wilt u profiteren van de lage rentestand momenteel. Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die u helpt bij het aflossen of het oversluiten van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officieel hypotheekadviseur en we werken met SEH-erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Als u meer wilt weten over Munt hypotheek oversluiten, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor deskundig advies. Onze financieel adviseur zal willen weten bij welke hypotheekvorm u zich prettig voelt en welke maandlast acceptabel is. Op basis daarvan geven we u een indicatie van het maximaal te lenen bedrag. De Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal voor u uitslepen.

Munt hypotheek oversluiten met financiële nazorg

De basis van het advies vormt uw persoonlijke situatie, die wij als uitgangspunt nemen bij het maken van onze berekeningen voor het Munt hypotheek oversluiten. Geen wens of situatie is immers gelijk! Onze financieel adviseur richt zich volledig op úw situatie. Hij berekent alles tot in detail om tot een scherpe offerte te komen. Samen met u maakt hij een financiële planning met oog op de toekomst, waarin allerlei aspecten (bijvoorbeeld verhuisplannen en pensionering) meegenomen worden. Als u zich kunt vinden in ons voorstel, gaat de adviseur het oversluiten van uw Munt hypotheek regelen. Als vervolgens de hypotheekverstrekker zijn akkoord geeft, volgt een hypotheekofferte die wij vervolgens zorgvuldig zullen controleren om te zien of alles in overeenstemming is met de besproken details. De Prudentium Adviesgroep staat voor u klaar! Wij zorgen voor het hele proces: van de offerte tot het af- of oversluiten van de hypotheek. En ook daarna, want u ontvangt levenslang nazorg op onze financiële producten. Bij ons bent u aan het goede adres voor deskundig, persoonlijk en objectief advies!