• darkblurbg

NHG hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw NHG hypotheek oversluiten

Wilt u uw NHG hypotheek oversluiten? Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke, financiële adviesorganisatie, met SEH-erkende adviseurs in heel Nederland. Wij zijn onafhankelijk en daardoor kunnen wij voor u altijd de beste deal regelen! Wij bieden onze hulp bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek en doen dat tegen scherpe tarieven en premies dankzij onze onafhankelijke status. Als u uw NHG hypotheek oversluiten overweegt, kunt u rekenen op gedegen advies, wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U zult persoonlijk contact hebben met slechts één vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Bovendien werken wij snel, zodat het oversluiten van uw hypotheek vlug in gang gezet kan worden. Als erkend hypotheekadviseur beschouwen wij uiteraard ieder project als maatwerk. Wij zijn aan geen enkele financiële instelling of bank verbonden en kunnen u dus van objectief advies voorzien. Bovendien ontvangt u van ons een levenslange financiële nazorg voor wat betreft al onze producten.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

NHG hypotheek oversluiten is maatwerk

Direct online uw NHG hypotheek oversluiten? U wilt uw NHG hypotheek oversluiten? Bij ons kunt u eenvoudig en snel online berekenen wat het kost om uw NHG hypotheek over te sluiten. Wilt u misschien een hogere hypotheek om te profiteren van de huidige lage rentestand of wellicht voor de aankoop van een andere woning? De Prudentium Adviesgroep denkt met u mee en biedt hulp bij het aflossen of oversluiten van uw hypotheek. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een indicatieve hypotheekberekening en hiermee krijgt u inzicht in uw persoonlijke mogelijkheden. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, waarin een adviseur van de Prudentium Adviesgroep kijkt wat wij voor u kunnen betekenen.

NHG hypotheek oversluiten met financiële nazorg

Elk project is maatwerk en daarom vormt uw persoonlijke situatie het uitgangspunt voor al onze berekeningen voor het NHG hypotheek afsluiten. In overleg met u maakt onze adviseur een financiële planning en rekent hij alles nauwkeurig door. Hierbij wordt gekeken naar zaken die van invloed zijn op de toekomst, zoals studerende kinderen en uw pensionering. Vervolgens komt onze adviseur met een voorstel over zijn inschatting van de situatie. Als u met zijn voorstel instemt, wordt het NHG hypotheek oversluiten in gang gezet. Wanneer ook de hypotheekverstrekker zijn goedkeuring geeft, wordt er een hypotheekofferte gemaakt. Natuurlijk zullen wij deze zorgvuldig controleren op zaken als hypotheekvorm, rentepercentage en rentevastperiode. Als alles in orde is, kunt u de offerte ondertekenen. Uw adviseur geeft daarna de opdracht om over te gaan tot de taxatie, hij regelt de contacten met de bank en de notaris en completeert het dossier voor de geldverstrekker. Zoals u ziet zorgt de Prudentium Adviesgroep voor de complete afwikkeling. Daarnaast krijgt u van ons een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies!