• darkblurbg

NIBC hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw NIBC hypotheek oversluiten

Interesse in het NIBC hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een financiële adviesorganisatie die geheel onafhankelijk is en wordt vertegenwoordigd door SEH-erkende adviseurs in alle regio's in ons land. Wij zijn aan geen enkele bank of financiële instelling verbonden en dankzij deze onafhankelijkheid kunnen we het aanbod van alle banken vergelijken, om zo tot de beste deal voor u te komen. De Prudentium Adviesgroep biedt u graag hulp en advies voor het oversluiten en aflossen van uw hypotheek. En daarna kunt u levenslang op ons rekenen, voor wat betreft de financiële nazorg op al onze producten. Als u van plan bent over te gaan tot het NIBC hypotheek oversluiten, maakt u een uitstekende keuze door te gaan voor de Prudentium Adviesgroep. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze begeleiding is uiteraard uitermate professioneel. Wij zorgen voor een volledig veilige begeleiding en snelle afwikkeling. Wij leveren maatwerk omdat wij ons terdege realiseren dat elke situatie uniek is. Binnen ons bedrijf zult u slechts te maken hebben met één vaste contactpersoon; hoe prettig is dat!


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

NIBC hypotheek oversluiten is maatwerk

U wilt uw NIBC hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die helpt en adviseert bij het aflossen en oversluiten van uw hypotheek. Wellicht wilt u gebruik maken van de huidige, financieel interessante rentestand? Of misschien heeft u een verandering in hypotheek nodig omdat u van plan bent over te gaan tot de koop van een ander huis? Wij werken met SEH-erkende adviseurs door heel het land en zijn officieel hypotheekadviseur. Tijdens een vrijblijvend, oriënterend gesprek geven wij u graag professioneel advies over NIBC hypotheek oversluiten. Onze financieel adviseur zal tijdens dit gesprek ingaan op vragen over maandlasten en hypotheekvormen die bij uw situatie passen en die u aanspreken. Deze informatie gebruiken wij vervolgens om u een persoonlijk advies te geven over het maximaal te lenen bedrag.

NIBC hypotheek oversluiten met financiële nazorg

Natuurlijk baseert onze financieel adviseur de berekeningen voor het NIBC hypotheek oversluiten op uw persoonlijke situatie. Iedereen heeft immers te maken met andere omstandigheden en wij weten dat! We nemen bijvoorbeeld de studieplannen van uw kinderen en uw pensionering in ogenschouw en gebruiken uw informatie om een scherpe offerte te berekenen, toegespitst op uw situatie. Als u akkoord gaat met het gemaakte aanbod, gaat onze adviseur over tot het daadwerkelijk oversluiten van uw NIBC hypotheek. Als de hypotheekverstrekker ook zijn goedkeuring geeft, volgt daarna een hypotheekofferte. Wij controleren deze zorgvuldig op alle besproken details, zoals bijvoorbeeld hypotheekvorm, rentepercentage en rentevastperiode. U kunt op ons rekenen gedurende dit hele proces en zelfs daarna. Bij de Prudentium Adviesgroep staan wij voor u klaar met een objectief, deskundig en persoonlijk advies!