• darkblurbg

NN hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw NN hypotheek oversluiten

Direct uw NN hypotheek oversluiten? De Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke, financiële adviesorganisatie, met SEH-erkende adviseurs door heel ons land. Wij zijn onafhankelijk en daardoor kunnen wij altijd de beste deal voor u regelen! Wij bieden onze hulp bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek en kunnen dat doen tegen scherpe tarieven en premies omdat wij totaal onafhankelijk zijn. Als u uw NN hypotheek oversluiten overweegt, krijgt u van ons een veilige begeleiding, snelle afwikkeling en een gedegen advies, dankzij meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U zult binnen de Prudentium Adviesgroep slechts contact hebben met één vaste contactpersoon, die natuurlijk ieder project en dus uw persoonlijke situatie als maatwerk beschouwt. Als erkend hypotheekadviseur zijn wij aan geen enkele financiële instelling of bank gelieerd en kunnen wij u dus van objectief advies voorzien. Bovendien ontvangt u van ons levenslange financiële nazorg voor al onze producten.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

NN hypotheek oversluiten is maatwerk

U wilt uw NN hypotheek oversluiten? Bij ons kunt u online heel snel en eenvoudig bekijken wat het kost om uw NN hypotheek over te sluiten. Wilt u misschien een hogere hypotheek om gebruikt te maken van de huidige lage rentestand; misschien voor de aankoop van een tweede woning? De Prudentium Adviesgroep denkt met u mee en helpt u bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Er zijn geen kosten verbonden aan de indicatieve hypotheekberekening die wij voor u willen maken en waarmee u uw persoonlijke mogelijkheden inzichtelijk krijgt. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, waarin een adviseur van de Prudentium Adviesgroep kijkt wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u van A tot Z met het vlekkeloos NN hypotheek oversluiten.

NN hypotheek oversluiten met financiële nazorg

Elk project is maatwerk; daarom vormt uw persoonlijke situatie de basis voor al onze berekeningen voor het NN hypotheek afsluiten. In overleg met u maakt onze adviseur een financiële planning en rekent hij alles gedetailleerd door. Hierbij wordt gekeken naar zaken die van invloed kunnen zijn op de toekomst, zoals studerende kinderen en uw pensionering. Vervolgens maakt onze adviseur een voorstel voor u, waarna het NN hypotheek oversluiten, na uw akkoord, in gang wordt gezet. Wanneer ook de hypotheekverstrekker zijn goedkeuring geeft, wordt een hypotheekofferte gemaakt. Natuurlijk zullen wij deze nauwkeurig controleren op zaken als hypotheekvorm, rentepercentage en rentevastperiode. Als alles conform de met u afgesproken punten is, kunt u de offerte ondertekenen. Uw adviseur geeft daarna de opdracht om over te gaan tot taxatie. Hij regelt vervolgens de contacten met de bank en de notaris en completeert het dossier voor de geldverstrekker. Zoals u ziet zorgt de Prudentium Adviesgroep voor de totale afwikkeling van het oversluiten van uw hypotheek. Het is duidelijk dat u bij ons verzekerd bent van een objectief, deskundig en persoonlijk advies!