• darkblurbg

Rabobank hypotheek oversluiten

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Snel uw Rabobank hypotheek oversluiten

U wilt Rabobank hypotheek oversluiten? Misschien heeft u meer hypotheek nodig omdat u een nieuwe woning heeft gekocht of wilt u profiteren van de lage rentestand? Dan kan het goed zijn om te berekenen wat uw voordeel is bij het Rabobank hypotheek oversluiten. Prudentium Adviesgroep is een onafhankelijke partij die u helpt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en wij werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Als u meer wilt weten over het oversluiten van uw hypotheek dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Onze financieel adviseur zal willen weten bij welke hypotheekvorm u zich thuis voelt en welke maandlast acceptabel is. Op basis daarvan krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen bedrag. U heeft altijd persoonlijk contact met één vast contactpersoon. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. U kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal uitslepen voor u.


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Rabobank hypotheek oversluiten is maatwerk

Direct uw voordeel berekenen van het Rabobank hypotheek oversluiten? Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengen deze goed in kaart. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Voor ons is ieder project volledig maatwerk. Onze expert kijkt grondig naar het hypotheekbedrag dat definitief nodig is. Hierbij wordt rekening gehouden met uw eigen vermogen en met de kosten voor een eventuele verbouwing. Uw adviseur maakt samen met u een financiële toekomstplanning waarbij bijvoorbeeld gekeken wordt naar de studie van de kinderen en uw pensionering. Heeft u voorkeur voor een bepaalde geldverstrekker? U wilt bij Rabobank hypotheek oversluiten? Wij vergelijken alle banken en zijn hierdoor maximaal onafhankelijk. Als uw adviseur alle benodigde documenten heeft gaat hij uw hypotheek aanvragen. Wanneer de gekozen hypotheekverstrekker akkoord gaat ontvangt u de hypotheekofferte. Deze offerte wordt door ons grondig gecontroleerd. Wij kijken of alles in overeenstemming is met wat wij met u besproken hebben.

Persoonlijk advies op maat

Als u akkoord gaat met de offerte dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en u krijgt een volledig veilige begeleiding. Ook daarna zijn wij er voor u! Wij geven een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle geleverde producten. Wij zijn niet alleen specialist in hypotheekadvies maar u kunt bij ons ook terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en premies door onze onafhankelijke status. Bij Prudentium Adviesgroep bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies! Wij zorgen ervoor dat u de hypotheek krijgt die het beste bij u past.