• darkblurbg

Rente oversluiten hypotheek

Gratis indicatieve Hypotheekberekening

NHG rente 10 jaar vast vanaf 0,92%
NHG rente 20 jaar vast vanaf 1,23%
NHG rente 30 jaar vast vanaf 1,61%

Aflossingsvrije-hypotheek behouden mogelijk!

Ontvang gratis alle Rentes en relevante Tips

Rente oversluiten hypotheek berekenen

Wilt u de rente oversluiten hypotheek berekenen? Wilt u uw hypotheek oversluiten en bent u op zoek naar deskundig advies? Dan bent u bij Prudentium Adviesgroep aan het juiste adres. Misschien heeft u meer hypotheek nodig omdat u een nieuwe woning heeft gekocht wilt u profiteren van de huidige lage rentestand? Wij zijn een onafhankelijke partij die u helpt bij het oversluiten of aflossen van uw hypotheek. Wij zijn erkend als officiële hypotheekadviseur en werken met SEH erkende adviseurs in alle regio's en voor alle grote banken. Als u meer wilt weten over rente oversluiten hypotheek dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Onze financieel adviseur zal een aantal zaken willen weten zoals de hoogte van het hypotheekbedrag en bij welke hypotheekvorm u zich thuis voelt. Bij tussentijds oversluiten van uw hypotheek betaalt u boeterente. De hoogte van de boeterente hangt af van diverse factoren. Wij gaan op zoek naar een gunstige regeling voor uw rente oversluiten hypotheek. U kunt erop vertrouwen dat wij er altijd de beste deal voor u uitslepen. 


WIST U DAT?

  • Alle kosten inclusief de boeterente fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Een aflossingsvrije-hypotheek vaak toch nog mogelijk is.
  • Er een meeneem-regeling voor de hypotheekrente bij een verhuizing mogelijk is.

 

Selectie van banken

Rente oversluiten hypotheek is maatwerk

Wilt u de rente oversluiten hypotheek berekenen? Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie en brengen deze goed in kaart. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Voor ons is ieder project volledig maatwerk. Onze adviseur zet alles voor u op een rijtje en maakt samen met u een financiële toekomstplanning. Daarbij kijkt hij bijvoorbeeld ook naar de studie van de kinderen en uw pensionering. Hij kan u precies vertellen wat in uw situatie verstandig is en komt met een voorstel rente oversluiten hypotheek. U heeft altijd contact met één vast contactpersoon. Prudentium Adviesgroep heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies. Wij vergelijken alle banken en zijn hierdoor maximaal onafhankelijk. Door onze onafhankelijke status hanteren wij altijd scherpe tarieven en premies.

Rente oversluiten hypotheek met financiële nazorg

Als u akkoord gaat met het voorstel van onze financieel adviseur dan zorgen wij voor een snelle afwikkeling van rente oversluiten hypotheek. Gedurende het hele traject regelen wij alles voor u en krijgt u een volledig veilige begeleidinng. Prudentium Adviesgroep zorgt voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Ook daarna zijn wij er voor u! U krijgt een uitstekende levenslange financiële nazorg op alle producten. Wij zijn niet alleen specialist in hypotheekadvies, maar u kunt bij ons ook terecht voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Wij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat u de hypotheek krijgt die bij u past!