• darkblurbg

In de eerste plaats kijkt een financieel adviseur vrijblijvend naar uw wensen. Bij welke hypotheekvorm voelt u zich thuis en welke maandlast is acceptabel? Op basis daarvan krijgt u ook een indicatie van het maximaal te lenen bedrag.

Welk hypotheekbedrag is definitief nodig? Daar kijkt een van onze experts grondig naar. En vanzelfsprekend houdt hij daarbij niet alleen rekening met uw eigen vermogen maar ook met de kosten van een eventuele verbouwing. U kiest een hypotheekvorm, de rentevaste periode en de voorkeur voor de geldverstrekker. Uw toekomstplanning, studie van kinderen en pensionering bepalen mede uw keuze. En u mag dus van ons verwachten dat we hiervoor samen met u een financiële planning maken. 

U ontvangt een offerte die wij voor u controleren. Staat het juiste rentepercentage erin, de juiste rentevaste periode, de juiste hypotheekvorm? Kortom, is alles volledig in overeenstemming met wat u samen met uw adviseur heeft besproken? Is alles correct, dan volgt het ondertekenen van de offerte. Uw adviseur geeft opdracht voor de taxatie, regelt het contact met de bank en de notaris en maakt het dossier voor de geldverstrekker compleet.